• Playgarden

  ...er et nystartet, kreativt firma som brenner for tv- og filmproduksjon.

  Vi har sammen 60 års erfaring fra TV og kreative miljøer. Med energien fra en 20-åring kombinert med erfaringen til en 60-åring har du et ekte Playgardenprodukt.

  Våre kunder

  Politihøgskolen (PST/DKP) Konfidensielt
  Kongsberg Defence Systems Konfidensielt
  Tvedestrand Kommune Reklamefilm
  Tvedestrand Racingklubb / Skagerrak Across Båtrace
  Norges Døveforbund Reklamefilm
  Norges Blindeforbund (Apple) Oppdragsfilm
  Norges Blindeforbund (Software Innovation) Oppdragsfilm
 • 1

Playgarden ble stiftet da 4 kreative mennesker oppdaget hverandre. Noen møttes for 20 år siden. Andre møttes i fjor. Noen har en ungdommelig naivitet. Andre har sølvrevens erfaring og kløkt. Men de var enige om én ting – de kunne og ville skape noe. Og det gjorde de.

Allerede før selskapet formelt var startet gjorde Playgarden sine første opptak og møter. Fornøyde kunder fikk se 4 levende lekekamerater bruke alt de hadde av kompetanse og oppfinnsomhet for å lage små mesterverk. Noen kunder kunne stolt vise sine bilder til hele verden. Andre har en nødvendig diskresjon i sitt virke og kan bare vise dem til utvalgte personer – med den tillitserklæringen det medfører overfor Playgarden.

Playgarden er fortsatt i sin barndom. Det er de fire lekekameratene glade for. For de vil leke og vokse sammen med Playgarden, og oppleve nye utfordringer, steder og eventyr med alle som vil være med på leken.

Frode Røinaas

Kreativ leder
frode

Frode har lang erfaring som prosjektleder fra offentlige og private firmaer. Frode brenner for konseptutvikling og har bred erfaring fra mange bransjer med å ta konsepter fra idèstadiet til ferdig konsept. Han har jobbet med idè- og konseptutvikling på fulltid de siste årene. Fra hans stilling som sjefskokk i firmaet Idèkokkene har han utviklet flere nye tv-konsepter som er tatt med inn i Playgarden. Frode er utdannet synspedagog med spesialisering i prosjektledelse og karriereveiledning. Frode har bl.a. jobbet som utredningsleder, prosjektleder, daglig leder, kursarrangør og foredragsholder.

Iris Janne Sylte

Redaktør og etterarbeidsprodusent
iris

Iris er utdannet ved Gimlekollen mediesenter/høyskole og har 17 års erfaring innen produksjonsmiljøet i Norge. Hun har jobbet som redaktør, etterarbeidsprodusent, regissør og klipper.

Iris har hatt regi på underholdningsserier og dokumentarserier som Krimkommisjonen (TV Norge), Skaperen (innslagsregi, TV2), Krafttaket (NRK), 3 bryllup og en bryllupsferd (TV3), Det Store Korslaget (TV2) og Langt Hjemmefra (TV2), og jobber nå som etterarbeidsredaktør på 4-Stjerners Middag.

Bjørnar Posse Sandboe

Fotograf og klipper, web
bjornar

Bjørnar har de siste årene jobbet med diverse TV-programmer for NRK, TV2, TV3, og TV Norge, herunder Sinnasnekkeren, Luksusfellen, Fjellflørt, Mesternes Mester, Det Sterkeste Kjønn, Hvem kan slå Åmodt & Kjus, I Kveld Med Ylvis, Det Store Korslaget, Golden Goal og Adils Hemmelige Dansere.

Bjørnar og Thomas har sammen utgjort fotografteamet på Luksusfellens sesong 7, 8, 9 og 10. Samtidig har han gjort en del freelanceoppdrag som involverer webdesign, logodesign, grafikk og oppdragsfilm.

Thomas Thomassen

Fotograf og klipper
thomas

Thomas har 18 års erfaring som TV-fotograf. Oppdragsgiverne har vært TV-stasjoner som NRK, BBC, YLE, MTV3, MTV, TV Norge og 12 års engasjement i TV2. Thomas har også gjort flere jobber for WWF, Rubicon TV, Nordisk Film, Strix og Sheriff Filmcompany. Thomas er sertifisert for dykking og undervannsopptak, og har lang erfaring innenfor dette. De siste årene har han hatt foto på Golden Goal, Masterchef, Det blir bedre, Amazing Race Norge samt A-foto på flere sesonger med Luksusfellen på TV3 og Krimkommisjonen på TV Norge.