Om oss

Det finnes mange flotte og luftige visjoner der ute. Vår er ganske enkel; vi lager video som du er stolt av i lang tid framover.

Vi jobber med dette fordi vi elsker det, hver eneste dag. Vi planlegger,
komponerer og skyter så bra bilder og historier vi kan for våre oppdragsgivere.

Asset 52

Iris Sylte

Produsent, regissør og partner

+ 47 951 98 803
iris@playgarden.no

Iris har over 25 års erfaring fra tv-bransjen, som både klipper, regissør, redaktør og produsent. Iris bidrar med alt fra planlegging, manus, regi og etterarbeid. Hun har et godt overblikk på prosjektene og sørger for å sikre høy kvalitet og at tidsfrister og budsjett overholdes.

Asset 50

Thomas Thomassen

Produsent, fotograf og partner

+ 47 906 90 627
thomas@playgarden.no

Thomas har i over 25 år jobbet med tv-produksjon og oppdragsfilm. 12 år som fast fotograf for TV2, før han ble frilans. Han har som fotograf hatt oppdrag for de fleste større produksjonsselskap i Oslo. Hovedsakelig som fotograf, men de siste årene har produsentrollen tatt mer av tiden. Thomas har en lidenskap for å skape visuelle uttrykk, og er den i Playgarden Film som har hovedansvar for opptak og teknikk.

Klaus-bilde (1)

Anders Lindstad

Regissør og produsent

+47 412 84 373
anders@playgarden.no

Regissør og produsent med ca 25 års erfaring med tv-produksjon og er utdannet cand.philol. fra UiO med hovedfag i medievitenskap. Han har det siste tiåret spesialisert seg innenfor produksjoner relatert til musikk noe som blant har resultert i flere kritikerroste produksjoner og en Rose d´Or-nominasjon.

Anders har han hatt ulike roller i en stor bredde av produksjoner for ulike kanaler, kunder og plattformer i inn- og utland. Å sette seg inn i komplekse temaer og   kundebehov trives Anders svært godt med. Anders er også en dyktig fotograf og klipper. 

DSC04681 (1) (1)

Andreas Reinhardt

Produsent og fotograf

+ 47 412 48 728
andreas@playgarden.no

Andreas er det nyeste tilskuddet i Playgarden. Han er en all-rounder innen videoproduksjon og har lang erfaring som redigerer, kameramann og manusforfatter. Aller best liker han å være med på hele prosessen med et prosjekt, fra planleggingsstadiet til ferdigstilt film. Det spiller ingen rolle om det er snakk om en omfattende kortfilm eller en enkel informasjonssfilm for et firma, Andreas legger uansett sjela si i å få til et best mulig resultat.
Når han ikke jobber med Playgarden og film, sitter han gjerne i sitt hjemmestudio og spiller inn egenkomponerte rockelåter.
Molly vinterbilde (1) (1)

Molly Kosebolle

PlaydogMolly er kontorets gledesspreder og er overlykkelig for å komme på jobb. Hun står i bresjen for velkomstkomitéen og får aldri nok kos.

"Leken og profesjonell på samme tid"

Ulrika Jansson,
Leder BioFokus’ arbeid innenfor forskning/utvikling

"Leken og profesjonell på samme tid"

Ulrika Jansson,
Leder BioFokus’ arbeid innenfor forskning/utvikling